UK Immigration. Візові зміни

ЗМІНИ В ПРАВИЛАХ ВІДВІДУВАННЯ

Відвідувачі, які подорожують до Сполученого Королівства, мають право виконувати певні види діяльності, які визначені в Правилах Відвідування. Починаючи з 31 січня 2024 року, Правила Відвідування будуть змінені та включатимуть наступні зміни:

  1. Внутрішньокорпоративна діяльність: Особи, які працюють за кордоном і відвідують бізнес-групу в Сполученому Королівстві, зможуть проводити роботу безпосередньо з клієнтами, за умови, що клієнтська діяльність є випадковою для зовнішньокорпоративної роботи відвідувача. Це не може включати офшорний перенос проекту чи послуг до їхнього закордонного роботодавця.

  2.  

  3. Віддалена робота: Закон був оновлений для уточнення того, що відвідувачі можуть працювати віддалено під час перебування в Сполученому Королівстві; проте це не повинно бути основною метою їхньої поїздки.

  4.  

  5. Дослідницька та юридична діяльність: Буде розширено перелік дозволених видів діяльності для вчених, дослідників та академіків, які матимуть право виконувати дослідження в Сполученому Королівстві як відвідувачі, якщо вони стосуються конкретного проекту, пов'язаного з їхньою роботою за кордоном. Також буде розширено дозволену діяльність для фахівців у галузі права, що дозволить виконувати певні юридичні послуги, включаючи адвокатуру, арбітраж/посередництво, судову роботу чи транзакційні юридичні послуги (наприклад, укладання контрактів).

  6.  

  7. Дозволені оплачені зустрічі:

    Перелік Дозволених Оплачених Зустрічей (DOZ) буде змінено для того, щоб дозволити спікерам на конференціях отримувати оплату за цю діяльність.Цей маршрут також буде поглинено стандартним маршрутом для відвідувачів, що означає, що не буде потрібно окремого візи DOZ. Особи все ще повинні організовувати свою участь до в'їзду та завершувати її протягом 30 днів з моменту прибуття в Сполучене Королівство.Особи все ще повинні організовувати свою участь до в'їзду та завершувати її протягом 30 днів з моменту прибуття в Сполучене Королівство.

РОЗШИРЕННЯ ПРОГРАМИ "МОЛОДІЖНА МОБІЛЬНІСТЬ" Програма "Молодіжна Мобільність" (YMS) доступна для молоді певних національностей для проживання та роботи в Сполученому Королівстві протягом двох або трьох років. Для цього маршруту не потрібна спонсорська підтримка від роботодавця.

( За матеріалами Morgan Lewis)

Ви завжди можете звернутися доменеджерів Домар Тревел Ед'юкейшен за додатковою інформаціє. і супроводом

Усi Новини