Програма ECC Foundation веде до бакалаврату з доклінічних основ візуалізації

Програма Фонду в Коледжі Едіт Коуен (ECC) тепер може привести студентів безпосередньо на 1-й курс бакалаврату з доклінічних основ візуалізації в Університеті Едіт Коуен (ECU). Після завершення бакалаврату з доклінічних основ візуалізації (T78) та отримання диплому спеціаліста з медичної сонографії (T77) студенти мають право підвищити свій статус до акредитованого медичного сонографа. Видача дипломів з медичної сонографії в ECU розпочнеться у 2027 році. Заохочуємо вас подати заявку.

Програма ECC Foundation веде до бакалаврату з доклінічних основ візуалізації в Університеті Едіт Коуен

Програма Фонду в Коледжі Едіт Коуен (ECC) тепер може привести студентів безпосередньо на перший курс бакалаврату з доклінічних основ візуалізації в Університеті Едіт Коуен (ECU).

Бакалавр з доклінічних основ візуалізації є частиною 4-річної програми, акредитованої Австралійським реєстром акредитації сонографів (ASAR). Перед першим клінічним стажуванням студенти повинні будуть подати заявку на отримання статусу акредитованого студента-сонографа. Після завершення бакалаврату з доклінічних основ візуалізації (T78) та отримання диплому з медичної сонографії (T77) студенти мають право підвищити свій статус до акредитованого медичного сонографа. Видача дипломів з медичної сонографії в ECU розпочнеться у 2027 році.

Цікаві факти про курс:

  • Назва курсу ECC: Базова програма
  • Прогрес: ECU 1-й курс бакалаврату з доклінічних основ науки про візуалізацію
  • Тривалість фундаменту: 12 місяців (два семестри)
  • Кампус: Юндалуп
  • Наступний набір: Лютий 2025 року

Вимоги до вступу:

Закінчення 11 або 12 класу або еквівалент

IELTS від 6.5 

Після завершення Базової програми ECC студенти повинні досягти наступних результатів, щоб вступити на бакалаврат доклінічних основ візуалізації в ECU:

Базова програма WAM на рівні 80%

IELTS 7.5 

 

 

 

Усi Новини