ARU пропонує 96% ступенів бакалаврату з можливістю проходження практики

  • Університет Англії Раскіна (ARU) пропонує 96% ступенів бакалаврату з додатковим необов'язковим роком стажування, що означає, що студенти можуть заробляти під час навчання, проходячи оплачуване стажування під час навчання.
  • Проходження року практики може допомогти студентам отримати безліч переваг, включаючи розширення мережі та зв'язків, отримання професійних рекомендацій, розвиток навичок, необхідних для працевлаштування, а також отримання посади після завершення навчання. Основною перевагою додавання року стажування є те, що студенти можуть заощадити гроші на останній рік навчання. Студенти ARU, які проходять оплачуване стажування, заробляють в середньому 18 000 фунтів стерлінгів на рік.
  • Cтуденти ARU отримують посади у великих та відомих брендах, таких як Sony, Microsoft та Toshiba, у різних містах Великобританії, Європи та світу. Деякі з популярних місць включають Кембридж, Лондон, Единбург, США, Швейцарію, Німеччину, Чилі та Індію.
  • ARU має фантастичну та віддану команду з працевлаштування, яка допомагає студентам знайти найкращу роботу. Минулого року команда з працевлаштування підтримала 92% студентів бакалаврату в забезпеченні річного стажування.

 

Усi Новини